viden, trends og tendenser

HVAD ER EN DELEBUTIK?

Hvis du synes det er for overvældende at etablere din egen butik, kan du finde en partner at dele butikken med.

Det skal selvfølgelig være et komplementerende produkt, så I ikke kommer til at konkurrere om kunderne, men får et mersalg. Hvis du fx sælger dykkerudstyr, kunne det give mening at slå dig sammen med en der sælger yogaudstyr. Begge produkter er målrettet mod folk der er aktive i deres fritid og mange feriedestinationer tilbyder begge aktiviteter.

I kan selvfølgelig sagtens være flere om at dele butikken afhængig af jeres produkter, hvor meget tid I hver især har osv. 

 

Der er dog også mange andre måder at dele på;

Hvis du fx har yogaklasser om morgenen og om aftenen, kan du dele lokalet med nogen der bruger det midt på dagen. 

Hvis du ikke har brug for al den lagerplads der er i lokalet, kan du finde nogen  der fx har en webbutik og derfor primært har brug for lagerplads. 

Hvis du allerede har en butik og gerne vil have flere aktiviteter ind, kan du leje en del af den ud i perioder. Eller mere permanent, hvis den er blevet lidt for stor 

 

FORDELENE

 

Der er rigtig mange små og store opgaver i det daglige, når du driver en butik, som det kan være rart at deles om

Husleje er en stor post på budgettet, dertil kommer forsikringer mm. udgifter der alt andet lige vil være lavere, når I er flere om dem.

Hvis I hjælper hinanden med at markedsføre jeres produkter og events på de sociale medier, når I typisk ud til flere kunder

 

 

 

Det kræver tid og kreativitet at lave gode events. Og tit er det sjovere at være flere om dem. 

Hvis det er første gang du forsøger dig med en fysisk butik kender du måske ikke dit markedspotentiale endnu. Derfor kan det være svært at vide hvor hårdt du kan sætte dig økonomiske, og så er det rart at være flere om det. 

guides, tjeklister, standarder mm

Under udarbejdelse

videoer

Under udarbejdelse